15è Raid d'aventura 2018

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:00

El proper dissabte 21 d'abril.

El Raid d’aventura és una activitat organitzada per la Regidoria de Joventut, i portada a terme per l’empresa Anigami. L’activitat compta amb una competició de PaintBall, una pista americana, i d’un tobogan gegant de 50m per remullar-se, amb una durada de 3 hores aproximadament. L’equip guanyador tindrà entrades gratuïtes per fer un circuit d’aventura a les instal·lacions d’Anigami Adventures i/o  un premi valorat en 100€.

Per participar cal forma un grup de 4 o 5 components, formalitzar l’inscripció ja sigui presencialment dimarts o dijous de 16h a 20h com al correu electrònic joventut00@ccapenedes.cat.

Cal portar: Roba còmode i calçat esportiu. Recomanem que sigui roba vella que pugueu embrutar.

L’edat dels participants és de 14 a 30 anys i tindran preferència els grups on els seus components siguin majoritàriament residents a Torrelavit.

IMPORTANT: Els menors d’edat han d’adjuntar l’autorització del pare, mare o tutor legal. La podeu descarregar des del pàgina de Facebook de Servei Jove Torrelavit, demanar-la a l’Espai jove Torrelavit o descarregar-la de la pàgina web de l’Ajuntament de Torrelavit.

ATENCIÓ: El dia 21 d'abril, amb motiu de la celebració del 15è Raid d’aventura, no es podrà ni aparcar ni circular pel carrer Puigcúgul entre les 14h i les 20h (instal·lació de tobogan gegant).

Darrera actualització: 17.04.2018 | 14:08