INFORMACIÓ SORTIDA AL CARRER D' INFANTS I ADOLESCENTS - COVID-19

Dilluns, 20 d'abril de 2020 a les 00:00

El Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per malalties emergents ha acordat avui traslladar la proposta de sortida controlada dels 👶👧menors d'edat a la Direcció del Pla per a que si s'escau, la trameti al Govern Espanyol.
Els principals aspectes de la proposta són els següents:
Sempre que les condicions sanitàries ho permetin, es permetrà que infants i joves puguin sortir a l'exterior un màxim de dues hores diàries d'acord a la següent distribució horària per franges d'edat:
➡️De 0 a 6 anys: entre les 12 i les 14 hores. Sempre acompanyats d'un adult
➡️De 6 a 16 anys: entre les 16 i les 18 hores. Sempre acompanyats d'un adult
➡️De 16 a 18 anys: entre les 18 i les 20 hores. Poden sortir sols, però sota la responsabilitat d'un adult (mare/pare, tutor/a o guardador/a).
👉Aquestes sortides no podran ser més enllà d'un quilòmetre respecte al lloc de residència, i es podrà accedir a jardins i/o espais públics oberts sempre i quan estiguin dins d'aquest perímetre, però en cap cas es podrà accedir a zones comunes com parcs infantils o lúdics.
👉Pel que fa a les mesures higièniques i de distanciament, no es pot consumir begudes o menjar fora de casa, cal mantenir 2 metres de distància amb altres vianants, tothom ha de portar 😷 mascareta: els menors de 3 a 12 anys adaptades a la seva edat, excepte els menors de 3 anys que no és
recomanable que en portin.
Aquesta proposta és susceptible de patir modificacions en funció de l'evolució de l'afectació per Covid-19.

Darrera actualització: 20.04.2020 | 18:26