Pagar menys en els subministraments d'aigua, de llum i de gas

Divendres, 11 d'octubre de 2019 a les 00:00

L’Oficina Comarcal de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una xerrada informativa sobre l’estalvi energètic a la llar, a Sant Sadurní d’Anoia

La xerrada “T’ajudem a pagar menys en els teus subministraments” la impartiran Mònica Caballero, tècnica de l’Oficina Comarcal de Consum, i Judit Font, tècnica dels Serveis Socials del Consell Comarcal. És pública i gratuïta i es farà a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya, de Sant Sadurní d’Anoia, el dimarts 15 d’octubre, a les 10,30 h.

En aquesta xerrada s’explicarà com entendre les factures d’aigua, llum i gas; el tipus de tarifes existents actualment en el mercat per a persones o famílies vulnerables; consells per estalviar energia i, en definitiva, com pagar menys en les factures d’aquests subministraments bàsics.

Es recomana a les persones que hi assisteixin que portin còpia de les factures domèstiques dels subministraments, per poder posar en pràctica el que s’exposarà a la xerrada.

Per a més informació, es pot contactar amb l’Oficina Comarcal de Consum del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (C/ d’Hermenegild Clascar- 1-3, Vilafranca del Penedès, Tel. 93 890 00 00 ext. 114 – A/e: consum@ccapenedes.cat)

Darrera actualització: 11.10.2019 | 14:26