Nova edició de la campanya 'Sóc responsable'

Dimecres, 16 de gener de 2019 a les 00:00

Campanya d’identificació de gossos, gats i/o fures a preus promocionals a partir del 5 de febrer del 2019

El proper 5 de febrer s’inicia la campanya ‘Sóc responsable 2019’, que ofereix la possibilitat d’identificar i d’esterilitzar gossos, gats i/o fures a preus reduïts. En aquest sentit, us volem recordar que la identificació dels animals de companyia és obligatòria per llei, a banda de suposar una major rapidesa a l’hora d’esbrinar l’origen de l’animal en cas de pèrdua o abandonament.

D’altra banda, l’esterilització dels animals de companyia ajuda a millorar la salut de l’animal, a col·laborar amb el control de la natalitat i a contribuir en la disminució dels abandonaments i de les despeses que provoquen. Per tant, es tracta d’un estalvi en molèsties i en despeses pel conjunt de la comunitat.

Aquesta campanya és organitzada des de la FAADA (Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals), en col·laboració amb els Ajuntaments i els Consells Comarcals de Catalunya. Podeu trobar més informació sobre la campanya trucant al telèfon 93 624 55 38 o visitant el web www.socresponsable.org.

 

Regidoria de Salut Pública

 

Darrera actualització: 18.01.2019 | 11:30