S’activen les àrees tancades del Porta a Porta.

Divendres, 16 de desembre de 2022 a les 00:00

El proper 19 de desembre comencen a funcionar les àrees tancades, un sistema complementari a la recollida de residus porta a porta per a situacions extraordinàries (viatges, acumulacions puntuals de residus...) i que en termes generals es podrà utilitzar fins a 12 vegades l’any.

És un recinte tancat on hi trobareu un contenidor de cada fracció (orgànica, paper i cartró, envasos i rebuig), a excepció del vidre que s’ha dipositar en els contenidors específics que hi ha a la via pública.

Per accedir a l’àrea tancada cal disposar del clauer electrònic d’obertura que podeu recollir a l’oficina del Porta a Porta o bé a l’OAC, on us informaran amb més detall del seu funcionament.

Cal tenir en compte que, com els cubells, cada clauer està vinculat a una adreça i cada habitatge té assignada una àrea concreta per utilitzar. 

Recordar que és important portar els residus correctament separats i dipositar-los dins dels contenidors de cada fracció. En cap cas es poden deixar a terra per tal que l’àrea es mantingui neta i endreçada.

Per a més informació podeu trucar al 93 891 16 22 o escriure a obrelaporta@mancomunitat.cat.

 

Darrera actualització: 16.12.2022 | 13:14

Imatges