Alumnes de l’escola JJ Ràfols esdevenen guies del Centre d’Interpretació de l’Aigua

Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 00:00

El Centre ha estat el projecte educatiu dels alumnes de cicle inicial i, a final de curs, van fer de guies als seus familiars i a la comunitat educativa de Torrelavit

Durant aquest curs escolar 2017/18, l’escola de Torrelavit JJ Ràfols, juntament amb el Centre d’Interpretació de l’Aigua, han dut a terme un projecte educatiu enfocat a alumnes de cicle inicial amb l’objectiu de què, a través del centre, es treballessin matèries com la història, la llengua, les matemàtiques, medi, entre d’altres matèries.

L’objectiu final era que, a final de curs, els alumnes poguessin esdevenir guies del CdIAT durant un dia i poder mostrar-lo i explicar-lo als seus pares i mares, familiars, altres alumnes i professors i professores.

Així doncs, des del mes d’octubre del 2017 fins a final de curs, els alumnes han visitat en diferents ocasions el CdIAT i s’han entrevistat amb els guies i altres persones responsables de l’equipament museístic, amb la finalitat d’esbossar un recorregut i unes explicacions que oferirien a final de curs als visitants del museu.

I ja a final de curs, el passat 30 de maig, els joves guies van explicar la història del municipi, el Camí del Riu i el seu ecosistema, els usos que se n’ha fet de l’aigua del Riudebitlles, els molins paperers i les festes i tradicions arrelades a Torrelavit. I tot això davant d’un públic expectant, prop de 50 pares, mares, avis, professors i amics de Torrelavit.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 22:54

Imatges

Alumnes de l'escola de Torrelavit