INFORMACIÓ CAMPANYA AGRÀRIA

Dimarts, 28 d'abril de 2020 a les 00:00

Estem a les portes de l’inici d’una campanya de recollida i comercialització de fruita a les nostres comarques.

Com bé sabeu, les campanyes precisen el servei d’un nombre rellevant de ma d’obra temporera. Les circumstàncies actuals de mesures de contenció de la pandèmia de la COVID19 limiten l’accés als nostres municipis de persones provinents d’altres territoris i caldrà activar les que ja hi resideixen per a què vulguin i puguin cobrir els llocs de treball que s’ofereixin en la campanya 2020.

Les mesures que des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) s’han adoptat són les següents:

Creació d’una borsa de treball de campanya al Portal Feina Activa del SOC on les persones interessades en treballar durant la campanya s’hi puguin inscriure. És accessible des de l’enllaç següent: BORSA CAMPANYA o des de la pàgina web: www.feinaactiva.gencat.cat.

 

Aquestes borses romandran obertes fins el 30 de juny de 2020.

·         Pel que fa a les empreses que necessitin personal per a la recol·lecció i comercialització de la fruita en la campanya agrària d’aquest any, poden adreçar la seva oferta de treball amb el model normalitzat a les adreces de correu electrònic, d'acord amb la seva ubicació, les quals seran traslladades a l’Oficina de Treball corresponent per a la seva gestió:

 

Ø  campanyadelafruita.tebre@gencat.cat

Ø  campanyadelafruita.lleida@gencat.cat

Ø  campanyadelafruita.tarragona@gencat.cat

Ø  campanyadelafruita.girona@gencat.cat

Ø  campanyadelafruita.barcelona@gencat.cat

Darrera actualització: 28.04.2020 | 14:47