OFERTA LLOC DE TREBALL - COORDINADOR/A CENTRE DE SERVEIS GENT GRAN- TORRELAVIT

Divendres, 9 de febrer de 2024 a les 00:00

SUMAR

 

A SUMAR treballem per millorar el benestar i qualitat de vida de les persones usuàries dels serveis i equipaments socials que gestionem. Acompanyem al sector públic català en l'assoliment de nous reptes socials. El nostre model d'intervenció promou la innovació social així com la millora continua i la formació constant.

 

 

Descripció de l'oferta

 

Cerquem director pel Centre de serveis de gent gran de Torrelavit dirigit a persones que volen o necessiten serveis per millorar la seva qualitat de vida i sentir-se acompanyats.

 

En dependència de la Responsable de Centres Diürns de Gent Gran, serà la responsable de dirigir, coordinar i posar en marxa els procediments d'actuació que es desenvolupen en el centre i personal. Planificar, revisar i fer el seguiment de les activitats i tallers. Vetllar per la correcta cobertura del centre i gestionar la incorporació de noves persones usuàries. Aplicació i desenvolupament del model de treball ACP. Gestió dels diferents aspectes relacionats amb l'atenció a les persones ateses al centre, així com de l'atenció a les famílies.

S'ofereix:

Jornada:  40h setmanals de dilluns a divendres.

Contracte: Estable

 

Requisits

 

Formació: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da en l'àmbit social: Treball Social, Educació Social Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional, fisioterapia o similar.

Valorable formació específica en la gestió i direcció de centres assistencials i en el model d’atenció centrada en la persona.

Experiència: És imprescindible disposar d’experiència prèvia en coordinació tècnica i/o operacions de Centres Residencials de Gent Gran.

Perfil Competencial: pensem amb un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona. Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d’equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d’anàlisi i de resolució de problemes.

Altres:

                -Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.

                -Domini del Català i Castellà.

 

INSCRIU-TE A L'OFERTA

 

Darrera actualització: 09.02.2024 | 10:17