Quim Masferrer inaugura el Centre d'Interpretació de l'Aigua de Torrelavit

Dijous, 13 de juliol de 2017 a les 00:00

Inauguració oficial del Centre d'Interpretació de l'Aigua de Torrelavit, que ja va obrir les seves portes durant la tardor del 2016.

L’Ajuntament de Torrelavit i el Centre d’Interpretació de l’Aigua (CdIAT) han preparat una gran festa que servirà per inaugurar oficialment el CdIAT, que va obrir les portes el passat mes d’octubre. La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, acompanyats per l’alcalde de Torrelavit, Ramon Riera, presidiran l’acte d’inauguració que serà el proper dijous, 20 de juliol, a partir de les 18:15 hores a la sala d’actes del Casal de Cultura.

La festa inaugural, però, anirà molt més enllà. L’actor Quim Masferrer, a més de fer de mestre de cerimònies durant l’acte oficial, a la sala d’actes del Casal de Cultura, seguidament, serà com un guia més del Centre d’Interpretació de l’Aigua i conduirà a tots els assistents en una visita guiada per diferents espais de Torrelavit.

Així doncs, durant una hora, Quim Masferrer, entrevistarà diferents persones vinculades amb la història, el comerç, el medi ambient i la cultura de Torrelavit en els principals punts turístics del poble de Torrelavit i en un tram del Camí del Riu. Serà tot un itinerari obert als torrelavitencs, gent de la comarca, operadors turístics així com persones interessades en saber-ne més sobre Torrelavit, el seu patrimoni i la seva relació amb el Riu. Després del recorregut, la visita finalitzarà al Centre d’Interpretació de l’Aigua, on Masferrer farà un monòleg final i hi haurà un refrigeri amb productes i vins de cellers i comerciants de Torrelavit. 

 

Programa:

*18:15h Parlaments i descoberta de la placa al teatre del Casal de Cultura

*19:00h (aproximadament) Al carrer Major inici del recorregut per mostrar els diferents potencials del nostre poble (comercial, patrimonial, tradicional, camí del riu, gastronòmic...)

*20:15h (aproximadament) Arribada al centre d’Interpretació de l’Aigua, on tindrà lloc el final de l’acte amb actuació musical, degustació de vins, caves i productes locals.

Darrera actualització: 19.07.2017 | 11:48