Ple del 03/02/2020

Del 30 de gener de 2020 a les 09.45 h al 13 de novembre de 2293 a les 09.45 h

 

 

L'Ajuntament ha de reunir-se al Casal de Cultura el proper dia 3 de FEBRER de 2020, a les 20:00 hores, per tal de celebrar sessió ordinària de primera convocatòria, i tractar l’assumpte que es relaciona a continuació.

Em plau de convocar-vos amb la necessària anticipació, i us recordo que només podeu excusar la vostra assistència per causa justificada i, que en tot cas, us prego m'ho comuniqueu abans de la data de la sessió.

ORDRE DEL DIA

  1. Aprovació, si escau, de l’acta de la sessió anterior (16-19.12.19).
  2. Comunicacions Oficials.
  3. Aprovar, si escau, l’actualització del conveni-tipus sobre l’Assumpció de la Gestió Informatitzada del Padró d’Habitants de Torrelavit i la corresponent encomanda de gestió a favor de la Diputació de Barcelona.
  4. Sol·licitar, si escau, la pròrroga del conveni SAIAR (Serveis Atenció Integral en l’Àmbit Rural) signat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 
  5. Aprovació, si escau, de l’ordenança reguladora de les mesures de simplificació dels tràmits per a realitzar determinades obres i instal·lacions (Comunicació Prèvia).
  6. Aprovar, si escau, el reglament regulador de la normativa d’organització i funcionament de la llar d’infants El Patinet.
  7. Aprovació, si escau, de l’ordenança reguladora del Registre i Control Sanitari d’Empreses Alimentàries de Torrelavit.
  8. Aprovar, si escau, una moció contra la sentència del TSJC al Molt Honorable President Quim Torra.
  9. Aprovar, si escau, una moció per reclamar la nul·litat de la sentència i la llibertat immediata d’Oriol Junqueras i la resta de presos i preses polítiques.
  10.  Aprovar, si escau, una moció de rebuig a la resolució de la Junta Electoral Central respecte el M.H. President de la Generalitat de Catalunya Quim Torra i l’eurodiputat Oriol Junqueras.
  11. Aprovar, si escau, la modificació de l’ordenança reguladora de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres.
  12. Precs i preguntes.

Torrelavit, 29 de gener de 2020

Darrera actualització: 30.01.2020 | 09:45