El camí del riu

El recorregut, d’aproximadament 38.5 km, segueix les conques formades pels rius Mediona-Riudebitlles, Lavernó i Anoia, i creua els municipis de Mediona, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní d’Anoia i Subirats.
Hi ha disponibles dos traçats diferents, interconnectats entre si en diversos punts per poder gaudir de les característiques de cadascun en una sola visita:

Traçat ciclable      Traçat ciclable

Aquest traçat és apte per a tots els públics, ja que transcorre a través de la vall del riu aprofitant camins existents i majoritàriament asfaltats. El seu recorregut permet observar el mosaic paisatgístic dels entorns agroforestals del Pendès i la interacció de l’ésser humà.

Traçat a peu      Traçat a peu

El camí a peu consisteix en un corriol que transcorre a tocar del riu i que s’adapta a l’orografia i vegetació de l’entorn, la qual cosa permet una aproximació i descoberta del bosc de ribera i el curs fluvial. La dificultat d’aquest traçat és mitjana, i no és apte per fer en bicicleta, en dies plujosos o amb fort cabal del riu.

* Recorregut del Camí del Riu

Rutes circulars al Camí del riu

Si voleu anar-lo fent a trams més curts, s'ofereixen el que es va anomentar Les circulars de la remuntada, uns itineraris que fan part del traçat del camí del riu però proposen un retorn circular al punt d'inici, tot fent-lo més assequible a totes les realitats.

N'hi ha de disponibles per a tots els municipis del traçat. A Torrelavit tenim 3 propostes que trobareu aquí

.

Darrera actualització: 04.05.2023 | 10:01
Darrera actualització: 04.05.2023 | 10:01