Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al web de l’Ajuntament de Torrelavit

Aquesta és la finestra electrònica que connecta Torrelavit amb el món digital.

Els que sou veïns de Torrelavit, aquí disposeu dels contactes i la informació sobre els serveis municipals o tràmits electrònics que hi podeu fer, i informació d’actualitat i d’agenda sobre les activitats que s’organitzen des de les diferents àrees municipals.

Els que no coneixeu Torrelavit, en aquest web trobareu dades sobre la història i els recursos naturals, paisatgístics i turístics del municipi. Espero que aquesta informació us animi a venir a conèixer un poble acollidor, amb gran diversitat de formes d’expressió cultural i festiva, envoltat de vinyes, amb productes gastronòmics de qualitat autòctons i amb una connexió històrica, patrimonial i genuïna amb el Penedès, les seves vinyes i el riu Mediona-Bitlles.

Desitjo que aquesta plataforma us sigui útil i us vull animar a fer-nos arribar comentaris i suggeriments des d’aquest espai o qualsevol dels que l’Ajuntament posa al vostre abast. Som aquí amb vocació de servei per fer de Torrelavit un poble millor i, per això, comptem amb tots vosaltres.

Gràcies per visitar-nos!

Manuel Raventós i Cuyàs

Alcalde de Torrelavit

Darrera actualització: 12.09.2019 | 10:13
Darrera actualització: 12.09.2019 | 10:13